Afdrukken

Tijdens de schoolvakantie:

Tijdens het schooljaar:

 Welke documenten hebben we nodig om je in te schrijven?

Wie kan zich in ons internaat inschrijven?

Het internaat Hof Ten Bos, verbonden aan het Atheneum van Brasschaat, stelt haar infrastructuur ter beschikking aan alle leerlingen verbonden aan de scholen van onze campus Brasschaat. Eventueel kunnen ook leerlingen van onze scholengroep hier terecht mits overleg met de directeur of zijn/haar plaatsvervanger.

Ons internaat staat open voor leerlingen vanaf 6 jaar tot 18 jaar.

De inschrijving in het internaat is geldig voor één schooljaar, m.a.w. men moet zich jaarlijks opnieuw inschrijven.

Een intern is ingeschreven in het internaat na ondertekening voor akkoord van het (her)inschrijvingsformulier, door minimum één ouder, desgevallend de voogd.

De inschrijving in het internaat is definitief van zodra de som van 200 Euro wordt betaald. Dit bedrag wordt aangewend als provisiegeld om zowel uitstappen, dokter, medicijnen, kleine schooluitgaven als achterstallig kostgeld mee te betalen.  

Bij manifest en opzettelijke tekortkoming van ouders op het vlak van hun financiële verplichtingen tegenover het internaat, zal de inschrijving niet verlengd worden.

Inlichtingen verkrijgen en inschrijven kan per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  Meer contactinformatie vindt u bij Contact.